#CamíCapAlsJocs | ‘Els Jocs Viscuts’ i Respecta’m

Iniciem al Camí Cap als Jocs en un programa on volem contextualitzar-ho tot, com hem arribat fins aquí? Quins han estat els protagonistes? Qui hi participa? Tot, cada dia de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

Avui parlarem amb un periodista que també ho ha viscut, des de l’embrió a Mersin, fins a l’actualitat. A més, acaba de presentar el llibre ‘Els Jocs Viscuts’, on fa un recorregut per tots els participants tarragonins en la història dels Jocs Mediterranis. Saludem al Francesc Joan, cap d’esports del Diari de Tarragona.

I de l’experiència dels periodistes de Tarragona vers l’esdeveniment, avui parlem també amb la consellera de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Persona, Ana Santos, sobre la campanya Respecta’m que també tindrà lloc durant els Jocs a Tarragona i com a missatge pels diferents esportistes i participants de l’esdeveniment.

També ho pots escoltar a Altafulla Ràdio (13:30), Ràdio Montblanc (12:00), Constantí Ràdio (21:00), Ràdio Hospitalet de l’Infant (21:00), La Cala Ràdio (15 i 23h), Roda de Berà Ràdio (14:30) Ona La Torre (13:00) i L’Espluga FM Ràdio (19:30)!

PUBLICITAT