#CamíCapAlsJocs | Esport de boles i el golf

Iniciem al Camí Cap als Jocs en un programa on volem contextualitzar-ho tot, com hem arribat fins aquí? Quins han estat els protagonistes? Qui hi participa? Tot, cada dia de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

Avui volem descobrir dos esports minoritaris o almenys poc comuns. Si parlem dels esports de boles, tothom s’imagina un esport practicat en parcs durant el lleure i la imatge no seria el d’una modalitat en la qual es pugui competir. Avui trencarem estereotips i tòpics d’un esport que té el bressol a França. Per descobrir-lo, parlem amb el director de la competició de l’esport de boles als Jocs, el Jesús Pérez.

I d’un esport com la petanca, al golf. Un esport elitista, reservat a molt pocs encara, però que cada any segueix creixent. Què veure, del golf als Jocs? Ho coneixerem amb el Joan Monzó, director del complex Costa Daurada.  

També ho pots escoltar a Altafulla Ràdio (13:30), Ràdio Montblanc (12:00), Constantí Ràdio (21:00), Ràdio Hospitalet de l’Infant (21:00), La Cala Ràdio (15 i 23h), Roda de Berà Ràdio (14:30) Ona La Torre (13:00) i L’Espluga FM Ràdio (19:30)!

PUBLICITAT