#CamíCapAlsJocs | Barcelona i l’hípica

Iniciem al Camí Cap als Jocs en un programa on volem contextualitzar-ho tot, com hem arribat fins aquí? Quins han estat els protagonistes? Qui hi participa? Tot, cada dia de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

En aquesta recta final volem marxar cap a Barcelona. Va ser ciutat seu d’uns Jocs Mediterranis l’any 1955, i òbviament, va acollir els Jocs Olímpics l’any 1992, un referent pel que fa a organització d’un esdeveniment esportiu. Amb la comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, parlem sobre com ho viuen des de la distància i com ho hauria de viure la ciutat durant aquests dies.

I del perfil més institucional, a conèixer quin és l’esport que acollirà Barcelona. En el seu cas, participen gràcies a les instal·lacions del Real Club de Polo. L’hípica té tradició a la ciutat, però més que això, una de les millors instal·lacions del continent europeu.

Què veurem de l’hípica als Jocs Mediterranis, com l’hem d’entendre i gaudir? És un esport encara elitista…, tenim moltes preguntes, i el responsable de l’hípica al Polo de Barcelona, Daniel Garcia.

També ho pots escoltar a Altafulla Ràdio (13:30), Ràdio Montblanc (12:00), Constantí Ràdio (21:00), Ràdio Hospitalet de l’Infant (21:00), La Cala Ràdio (15 i 23h), Roda de Berà Ràdio (14:30) Ona La Torre (13:00) i L’Espluga FM Ràdio (19:30)!

PUBLICITAT