#CamíCapAlsJocs | Vila Olímpica i Pla de Seguretat

Iniciem al Camí Cap als Jocs en un programa on volem contextualitzar-ho tot, com hem arribat fins aquí? Quins han estat els protagonistes? Qui hi participa? Tot, cada dia de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

En aquesta recta final la volem dedicar a explicar altres actius de valor necessaris per a la realització d’uns Jocs Mediterranis.

Un d’ells és la Vila Olímpica. Per primera vegada en uns Jocs, no se n’ha construït una, sinó que s’ha utilitzat un complex hoteler ja creat per abastir i acollir a tots els esportistes. Com serà?, quins requisits ha de tenir per ser Vila?, serà un fet que es pot tornar a repetir en altres edicions?

Ens ho explica Gaietà Cornet, cap de l’àrea de relacions internacionals i Protocol dels Jocs.

A més de la Vila Olímpica, un altre dels elements indispensables en aquests Jocs seran la seguretat i tot el desplegament d’emergències que comporta un esdeveniment d’aquestes característiques.

Marina Pérez, ens apropa les claus de tot el desplegament que tindrà lloc des de dies previs al 22 de juny a l’1 de juliol.

També ho pots escoltar a Altafulla Ràdio (13:30), Ràdio Montblanc (12:00), Constantí Ràdio (21:00), Ràdio Hospitalet de l’Infant (21:00), La Cala Ràdio (15 i 23h), Roda de Berà Ràdio (14:30) Ona La Torre (13:00) i L’Espluga FM Ràdio (19:30)!

PUBLICITAT