Home Portada Candidats Watermelon 2, Àlex Alonso, Aitana de la Varga, Òskar Pujol, Raquel...

Candidats Watermelon 2, Àlex Alonso, Aitana de la Varga, Òskar Pujol, Raquel Pizarro, Ginebra Fort

Compartir
PUBLICITAT

Més cares i veus candidates a remullar-se a la Watermelon pool d’aquest any. L’important és participar, però està clar que tots i totes volen guanyar per donar els diners a una bona causa.

Company periodista de TAC 12; l’Àlex Alonso canvia la seva càmera pel banyador mi es vol mullar per a La Muntanyeta.

I del plató de TV a les aules universitàries. Allà trobem a l’Aitana de la Varga, qui també té clar que remullar-se per ajudar els altres és molt atractiu; així que demana que la voteu.

Emprenedor, portador dels Nanos, esportista…ara ja només li falta caure a la piscina de la Watermelon i demostrar que és el millor. Es diu Òskar Pujol i assegura que té molts seguidors i guanyarà.

Tota la vida vestint a la gent i ara és ella qui s’ha de despullar i posar-se vestit de bany si queda de les primeres. La Raquel Pizarro té ben preses les mides als contrincants i sap de quin peu calcen.

I la darrera candidata que us presentem avui és la Ginebra Fort, qui pot fer xantatge al jurat. És fisioterapeuta i un bon massatget li agrada a tothom. Ella vol donar els diners a Pallassos Sense Fronteres.

Ja coneixem 5 candidats més per aquesta nova Watermelon i us assegurem una cosa: tots tenen ganes de participar, però també de guanyar.

Vota: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Arranquen-les-votacions-de-la-WaterMelon-Pool-2017-20170810-0060.html

PUBLICITAT