Candidats Watermelon 5, Anna Bertran, Alba Benedicto, Jaume Galofré, mag Gerard, Joan Ruiz

Ja són menys els candidats que falta per presentar-vos per a aquesta nova edició de la Watermelon Pool que ve carregada de novetats. Ja sabem que són 30 candidats i que encara que no ho diguin, tots i totes volen guanyar i tirar-se a la piscina.

PUBLICITAT

Preparem la catifa vermella i rebem ara mateix a l’Anna Bertran, una dona que està acostumada a viure entre or, plata i pedres precioses…i es que és joiera de Tarragona. Podria ser perfectament la protagonista de “Remullada amb diamants”

Però vigila Anna, que hi ha un candidat que té una vareta màgica i et fa desaparèixer eh! És el mag Gerard i no sabem si farà servir algun truc per guanyar o transformar-vos a tots en algun animalet. De moment, millor que escoltem el què diu.

I ara toca presentar a l’Alba Benedicto; una dona que posa fil i agulla a la vida i que esperem llueixi un vestit de bany exclusiu i únic. El per què?, molt fàcil: és una prestigiosa modista amb una gran creativitat.

Ens faltava un expert en xarxes socials i ja el tenim. Ell controla twitter; vaja, que és el Xavi Molina dels twittaires i segur que ja té una campanya programada i ben amagadeta. El seu nom és Joan Ruiz i si guanya vol donar un cop de mà a l’entitat Salut Tarraco.

I tanquem la llista d’avui amb un altre cavaller que dedica el seu temps lliure i d’oci al món casteller. El Jaume Galofré té clar que tenir un plat a taula és una necessitat bàsica i està disposat a a judar a La Teulada.

Ara ja en coneixeu a 5 més. Tots i totes tenen ganes de lluir el seu millor banyador, bikini o triquini i mostrar els seus encants per a una bona cosa. Watermeloners molta sort!!!

Vota: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Arranquen-les-votacions-de-la-WaterMelon-Pool-2017-20170810-0060.html

PUBLICITAT