Candidats Watermelon 2, Àlex Alonso, Aitana de la Varga, Òskar Pujol, Raquel Pizarro, Ginebra Fort

Més cares i veus candidates a remullar-se a la Watermelon pool d’aquest any. L’important és participar, però està clar que tots i totes volen guanyar per donar els diners a una bona causa.

PUBLICITAT

Company periodista de TAC 12; l’Àlex Alonso canvia la seva càmera pel banyador mi es vol mullar per a La Muntanyeta.

I del plató de TV a les aules universitàries. Allà trobem a l’Aitana de la Varga, qui també té clar que remullar-se per ajudar els altres és molt atractiu; així que demana que la voteu.

Emprenedor, portador dels Nanos, esportista…ara ja només li falta caure a la piscina de la Watermelon i demostrar que és el millor. Es diu Òskar Pujol i assegura que té molts seguidors i guanyarà.

Tota la vida vestint a la gent i ara és ella qui s’ha de despullar i posar-se vestit de bany si queda de les primeres. La Raquel Pizarro té ben preses les mides als contrincants i sap de quin peu calcen.

I la darrera candidata que us presentem avui és la Ginebra Fort, qui pot fer xantatge al jurat. És fisioterapeuta i un bon massatget li agrada a tothom. Ella vol donar els diners a Pallassos Sense Fronteres.

Ja coneixem 5 candidats més per aquesta nova Watermelon i us assegurem una cosa: tots tenen ganes de participar, però també de guanyar.

Vota: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Arranquen-les-votacions-de-la-WaterMelon-Pool-2017-20170810-0060.html

PUBLICITAT