Candidats Watermelon 3, Anna d’Ivori, Aurora Paños, Edu Alvarez, Jordi Castro, Oriol Vázquez

La Watermelon Pool ja està en marxa i tots els candidats i candidates tenen les seves cartes amagades per fer la millor campanya i remullar-se per Sant magí. Ja sabeu que són 30 cares tarragonines, que treballen en diferents àmbits i que si guanyen poden ajudar a alguna entitat que ells han escollit.

PUBLICITAT

La primera candidata d’avui, viu entre el sol i el la; i es que la música és la seva vida. Es diu Anna d’Ivori i ella té clar que vol ajudar a la Fundació Bona Nit.

L’Aurora Paños també té molt a veure amb el món de la música; i és que ella és propietària d’una discoteca i a més promou la festa Cuqui.  Ella vol donar un cop de mà a l’associació Ment i Salut de la Muralla i ajudar a la Part Baixa de Tarragona.

Tercer candidat d’avui. És mestre, es diu Edu Alvarez i tot i que va néixer a Andorra se sent un tarragoní més. És un carnavalesc de cap a peus, participa al Ball de Serrallonga i assegura tenir molts amics per poder guanyar. Molta sort Edu.

I un altre candidat que es vol remullar i ajudar a la Plataforma Oppida és el Jordi castro. Li encanta la cultura i per això està disposat a disfressar-se i tirar-se a la piscina. Ell és product manager  i aquestes són les seves paraules.

I per acabar us presentem a un home de lleis; un advocat jove i guapo i també solidari perquè si guanya vol donar els diners a ACNUR i ajudar a les persones refugiades. El seu nom és Oriol Vázquez i promet gaudir molt d’aquesta Watermelon.

Cinc cares més, cinc watermeloners amb ganes de posar-se el banyador i remullar-se.  Toca fer campanya i guanyar-se un dels primers llocs.

Vota: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Arranquen-les-votacions-de-la-WaterMelon-Pool-2017-20170810-0060.html

PUBLICITAT