Candidats Watermelon 4, Júlia Recasens, Joan López, Laura Pérez, Làia Torrents, Marta Richardson

Més presentacions de les cares participants a la Watermelon Pool d’aquest 2017. I és que el compte enrere ja ha començat i tots volen aconseguir molts vots per colar-se d’alt de la taula i poder ser el guanyador o guanyadora.

PUBLICITAT

Per començar anem fins a Montblanc i ull, que aquest any la princesa de la llegenda de Sant Jordi és una de les candidates. És la Júlia Recasens i aquesta any ha estat molt sol·licitada i a més, també fa Els Pastorets. Aquesta és la seva carta de presentació.

Però atenció perquè la princesa no ve sola. La llegenda de Sant Jordi també està representada per un dels seus caps i el Joan López, a més de ser periodista, és un defensor del Drac. Tal i com diu ell, és la quota d’interior i per això l’heu de votar.

La següent candidata és molt carnavalesca i una gran ballarina. El seu nom és Laura Pérez i porta el ritme a la sang. El seu cor li ha robat el Club vaixell a qui vol donar els diners.

I de Tarragona a Constantí, terra de Els Pets i d’avellanes. I entre aquests productes de la terra trobem a la Làia Torrents, estudiant d’educació infantil.  Ella és a més una de les components de Dames i Vells de Constantí.

I tanquem la llista d’avui amb la Marta Richardson que es passa la vida darrera de l’objectiu i amb el llum del flash perquè es dedica a la fotografia. No sap molt bé perquè l’han triat per a la Watermelon, però ja que hi és…vol guanyar!!!

I vet aquí , vet allà…els candidats de la Watermelon per avui, s’han acabat. Encara ens falta presentar-vos uns quants més però ja podeu començar a fer les vostres travesses.

Vota: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Arranquen-les-votacions-de-la-WaterMelon-Pool-2017-20170810-0060.html

PUBLICITAT