Home Portada Candidats Watermelon 3, Anna d’Ivori, Aurora Paños, Edu Alvarez, Jordi Castro, Oriol...

Candidats Watermelon 3, Anna d’Ivori, Aurora Paños, Edu Alvarez, Jordi Castro, Oriol Vázquez

Compartir
PUBLICITAT

La Watermelon Pool ja està en marxa i tots els candidats i candidates tenen les seves cartes amagades per fer la millor campanya i remullar-se per Sant magí. Ja sabeu que són 30 cares tarragonines, que treballen en diferents àmbits i que si guanyen poden ajudar a alguna entitat que ells han escollit.

La primera candidata d’avui, viu entre el sol i el la; i es que la música és la seva vida. Es diu Anna d’Ivori i ella té clar que vol ajudar a la Fundació Bona Nit.

L’Aurora Paños també té molt a veure amb el món de la música; i és que ella és propietària d’una discoteca i a més promou la festa Cuqui.  Ella vol donar un cop de mà a l’associació Ment i Salut de la Muralla i ajudar a la Part Baixa de Tarragona.

Tercer candidat d’avui. És mestre, es diu Edu Alvarez i tot i que va néixer a Andorra se sent un tarragoní més. És un carnavalesc de cap a peus, participa al Ball de Serrallonga i assegura tenir molts amics per poder guanyar. Molta sort Edu.

I un altre candidat que es vol remullar i ajudar a la Plataforma Oppida és el Jordi castro. Li encanta la cultura i per això està disposat a disfressar-se i tirar-se a la piscina. Ell és product manager  i aquestes són les seves paraules.

I per acabar us presentem a un home de lleis; un advocat jove i guapo i també solidari perquè si guanya vol donar els diners a ACNUR i ajudar a les persones refugiades. El seu nom és Oriol Vázquez i promet gaudir molt d’aquesta Watermelon.

Cinc cares més, cinc watermeloners amb ganes de posar-se el banyador i remullar-se.  Toca fer campanya i guanyar-se un dels primers llocs.

Vota: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Arranquen-les-votacions-de-la-WaterMelon-Pool-2017-20170810-0060.html

PUBLICITAT