Home Portada Candidats Watermelon 5, Anna Bertran, Alba Benedicto, Jaume Galofré, mag Gerard, Joan...

Candidats Watermelon 5, Anna Bertran, Alba Benedicto, Jaume Galofré, mag Gerard, Joan Ruiz

Compartir
PUBLICITAT

Ja són menys els candidats que falta per presentar-vos per a aquesta nova edició de la Watermelon Pool que ve carregada de novetats. Ja sabem que són 30 candidats i que encara que no ho diguin, tots i totes volen guanyar i tirar-se a la piscina.

Preparem la catifa vermella i rebem ara mateix a l’Anna Bertran, una dona que està acostumada a viure entre or, plata i pedres precioses…i es que és joiera de Tarragona. Podria ser perfectament la protagonista de “Remullada amb diamants”

Però vigila Anna, que hi ha un candidat que té una vareta màgica i et fa desaparèixer eh! És el mag Gerard i no sabem si farà servir algun truc per guanyar o transformar-vos a tots en algun animalet. De moment, millor que escoltem el què diu.

I ara toca presentar a l’Alba Benedicto; una dona que posa fil i agulla a la vida i que esperem llueixi un vestit de bany exclusiu i únic. El per què?, molt fàcil: és una prestigiosa modista amb una gran creativitat.

Ens faltava un expert en xarxes socials i ja el tenim. Ell controla twitter; vaja, que és el Xavi Molina dels twittaires i segur que ja té una campanya programada i ben amagadeta. El seu nom és Joan Ruiz i si guanya vol donar un cop de mà a l’entitat Salut Tarraco.

I tanquem la llista d’avui amb un altre cavaller que dedica el seu temps lliure i d’oci al món casteller. El Jaume Galofré té clar que tenir un plat a taula és una necessitat bàsica i està disposat a a judar a La Teulada.

Ara ja en coneixeu a 5 més. Tots i totes tenen ganes de lluir el seu millor banyador, bikini o triquini i mostrar els seus encants per a una bona cosa. Watermeloners molta sort!!!

Vota: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Arranquen-les-votacions-de-la-WaterMelon-Pool-2017-20170810-0060.html

PUBLICITAT