Home Cròniques Cap de setmana de concerts a la Sala Zero

Cap de setmana de concerts a la Sala Zero

Compartir
PUBLICITAT

La sala Zero de Tarragona viurà tres concerts aquest cap de setmana immers en la festivitat de Setmana Santa. El tret de sortida serà divendres a les 10 de la nit i el darrer serà dissabte.

La primera actuació anirà a càrrec del grup La Plata, un grup trencador que combina els gèneres del pop, el hardcore i el punk i amb un estil musical que es remet als anys vuitanta. La Plata es va posar en marxa el 2016 a través d’un canal de YouTube i, actualment, el grup valencià ja ha tingut prop de cinquanta concerts arreu d’Espanya.

Tot seguit, a les 12 de la nit, tindrà lloc el segon concert amb la presència del Dj Amable. Cal ressaltar que es podrà adquirir el pack per assistir al concert de La Plata i, posteriorment, a l’actuació del discjòquei.

Finalment, dissabte a partir de les 22h, la sala zero oferirà el concert de The Wizards i God’s Funeral. Els primers, un grup de heavy metal de Bilbao que assistirà a la sala zero coincidint amb la seva gira primaveral i que actuarà després del grup tarragoní (també de heavy metal) per tancar un cap de setmana completíssim.

PUBLICITAT