Home Cròniques Esports Celebrat el tercer Campionat de Catalunya de Caiac de Mar consecutiu

Celebrat el tercer Campionat de Catalunya de Caiac de Mar consecutiu

Compartir
PUBLICITAT

Celebrat per tercer any consecutiu a Tarragona el Campionat de Catalunya de Caiac de Mar. La Platja Llarga n’ha estat la seu i el Club de Vela Platja Llarga, amb el suport de la Federació Catalana de Piragüisme, l’amfitrió.

Al llarg del matí d’aquest diumenge els palistes de les diverses categories i modalitats han completat el recorregut marcat, d’aproximadament 15 km. La participació d’enguany ha estat sensiblement inferior, s’ha passat de 33 participants a 20. Com en les darreres edicions, ínfima participació femenina. Van ser dues l’any anterior i tan sols una enguany.

A més, de les fins a 5 possibles modalitats per cada gènere només se n’han disputat 3. L’home absolut SS1, la de major assistència, amb 11 participants; i l’única dona ha competit també en dona absolut SS1. A banda, s’ha competit en home absolut SS2 i home tradicional K1. Enguany, nul·la presència en la categoria sub 18.

Un cop finalitzades les proves s’ha produït l’entrega dels trofeus i, posteriorment, s’ha ofert un dinar tant als esportistes com al públic assistent.

PUBLICITAT
Compartir