Coneix els programes de PodcastCity 3

Des del passat 28 d’octubre la plataforma PodcastCity ha anat estrenant nous programes que van ser escollits en el procés de selecció en el qual es van rebre una seixantena de propostes d’espais radiofònics. De tots ells se’n van seleccionar una vintena que estan en antena, i d’altres que s’estan començant a estrenar.

Les temàtiques són variades i originals, i us convidem a conèixer, un per un, alguns dels programes que formen part de la família de PodcastCity. Avui us en portem tres més.

Con la Maleta Llena de Sueños

Qui no ha somiat mai en viatjar per tot el món? Conèixer nous indrets, noves ciutats, noves cultures. Viure amb la maleta a la mà, o com en el cas de l’Ariadna Lucena, amb la maleta plena de somnis. Un podcast que contagia alegria i ganes de visitar llocs desconeguts, amb una dosi d’optimisme i un to biogràfic que fa que les històries que explica l’Ariadna siguin d’allò més properes. Prepareu la maleta i fem el check-in, perquè marxem de viatge!

Cocinando la Vida

Vivim ràpid, no pensem en descansar bé, en tenir temps per nosaltres mateixos i en cuidar la nostra alimentació. Som allò que mengem, i la Paula López i l’Anna Mateo ho saben. Per això a Cocinando la Vida les nostres dues podcasters us conviden a berenar amb elles en un espai familiar i acollidor per acompanyar-te en un canvi d’hàbits més saludables. Us ho perdreu?

Cultureta

Tarragona és una ciutat sense molts actes culturals? O és que no es coneixen prou? Doncs a Cultureta les germanes íngrid i Alexandra Palos ens apropen els actes culturals més destacats de la quinzena, especialment per a infants i famílies. Perquè la cultura val més viure-la en companyia i en família!

La Demo

Sí, els videojocs estan de moda i en Joan Albert Besora i en David Gallego ho coneixen de sobres. Són grans aficionats a aquest art i cada mes ens apropen les últimes notícies i curiositats del món dels videojocs, sovint acompanyats per col·laboradors experts en la matèria. Premeu “start” i escolteu La Demo!

PUBLICITAT