UGT i CCOO es mobilitzen pel Comitè d’Empresa de BIC Iberia

PUBLICITAT

Els sindicats UGT i Comissions Obreres de Tarragona s’han mobilitzat el matí d’aquest dimecres per reivindicar i defensar el Comitè d’Empresa de BIC Iberia, als membres del qual se’ls ha obert una sanció de sou i feina durant 28 dies per part de la direcció de l’empresa després d’un procés de negociacions de conveni entre les parts que la mateixa direcció de l’entitat va considerar perjudicials per la seva la reputació.

Foto: Twitter UGT - FICA Catalunya

A partir d’aquí, el Comitè va recórrer la sanció davant el jutjat i els sindicats s’hi han posat al costat per exigir la retirada de les sancions imposades. Per això, aquest matí, abans i durant el judici, que ha tingut lloc a les 10.35h, s’ha produït la concentració davant el mateix jutjat de Tarragona.

Des de la UGT i CCOO qualifiquen la sanció de desproporcionada i injustificada, i consideren que només busca la repressió de la representació dels treballadors i treballadores. Manel Molina, secretari del Sector Béns d’Equip de la UGT, es mostra optimista amb el judici i assegura que no han fet res de què els puguin culpar.

Finalment, asseguren que no és la primera vegada que des d’aquesta Direcció se sanciona representants dels treballadors, i consideren que estan patint una persecució per negar-los el dret a exercir lliurement l’acció sindical.

PUBLICITAT