Tranquilitat davant la derrota

16351726727_a3f4cdb9fc_z

Tant els jugadors, com el cos tècnic, com el consell d’administració han assimilat amb molta naturalitat la derrota de Alcoi. Després de nou jornades sense perdre, amb set victòries i dos empats, tothom tenia clar que tard o d’hora s’escaparia un partit i ara el més important és que ningú tingui dubtes. Seria injust.

Aquesta és la cinquena derrota de la temporada. Després de perdre a casa en el primer partit contra el Sant Andreu, s’ha perdut als camps del Lleida 1-0, Espanyol B 2-0 i Huracán 2-0. Quan el Nàstic no ha marcat fora, no ha puntuat.

David Rocha tornava a jugar un cop recuperat de la seva lesió i reconeixia que la lliga encara li queden moltes complicacions i dificultats. Per això cal valorar com està l’equip. Líder després de 26 jornades.

 

De la seva banda, el capità de l’equip, Xisco Campos, com és habitual treia el seu esperit crític. A ningú li agrada perdre i, si es perd, és per alguna cosa. Cal rectificar en els errors i Xisco en tenia detectat algun.

 

Segurament un dels implicats que menys importància li donava a la derrota a Alcoi era el president, Josep Maria Andreu. Plena confiança en la plantilla i a pensar en la visita del Lleida al Nou Estadi diumenge vinent a les 12h.

 

La temporada passada el Nàstic va tancar la lliga regular amb sis derrotes, una a casa (contra el Lleida en la primera jornada) i cinc fora. Curiosament en aquestes cinc derrotes de visitant, l’equip tampoc va aconseguir cap gol (Sant Andreu, Alcoià, Badalona, Hospitalet i Ontinyent).

PUBLICITAT