Tranquilitat davant la derrota

16351726727_a3f4cdb9fc_z

PUBLICITAT

Tant els jugadors, com el cos tècnic, com el consell d’administració han assimilat amb molta naturalitat la derrota de Alcoi. Després de nou jornades sense perdre, amb set victòries i dos empats, tothom tenia clar que tard o d’hora s’escaparia un partit i ara el més important és que ningú tingui dubtes. Seria injust.

Aquesta és la cinquena derrota de la temporada. Després de perdre a casa en el primer partit contra el Sant Andreu, s’ha perdut als camps del Lleida 1-0, Espanyol B 2-0 i Huracán 2-0. Quan el Nàstic no ha marcat fora, no ha puntuat.

David Rocha tornava a jugar un cop recuperat de la seva lesió i reconeixia que la lliga encara li queden moltes complicacions i dificultats. Per això cal valorar com està l’equip. Líder després de 26 jornades.

 

De la seva banda, el capità de l’equip, Xisco Campos, com és habitual treia el seu esperit crític. A ningú li agrada perdre i, si es perd, és per alguna cosa. Cal rectificar en els errors i Xisco en tenia detectat algun.

 

Segurament un dels implicats que menys importància li donava a la derrota a Alcoi era el president, Josep Maria Andreu. Plena confiança en la plantilla i a pensar en la visita del Lleida al Nou Estadi diumenge vinent a les 12h.

 

La temporada passada el Nàstic va tancar la lliga regular amb sis derrotes, una a casa (contra el Lleida en la primera jornada) i cinc fora. Curiosament en aquestes cinc derrotes de visitant, l’equip tampoc va aconseguir cap gol (Sant Andreu, Alcoià, Badalona, Hospitalet i Ontinyent).

PUBLICITAT