“El Serrallo ve de gust” reivindica la gastronomia del barri mariner

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) estrena la sèrie documental ‘El Serrallo ve de gust’, una producció audiovisual que se submergeix en l’autenticitat del barri mariner de la ciutat i que posa el focus en receptes de cuina serrallenca de veïns i veïnes.

PUBLICITAT

La sèrie consisteix en sis receptes de sis persones que no s’hi dediquen a la restauració, però cuinen per herència del seu barri. Aquests seran publicats a les xarxes socials de l’Ajuntament de Tarragona. Pau Ricomà, alcalde de la ciutat, ha presentat aquest dijous la iniciativa reivindicant que “l’objectiu és fer valdre el barri mariner de Tarragona”.

Durant l’acte han cuinat un romesco per reivindicar “la salsa pròpia tarragonina que millor acompanya al peix”. Aquest s’ha oferit a degustació amb un preu popular de 4 € en benefici de Stella Maris Tarragona-Apostolat de la Mar i acompanyat de la música de Raül Cid Trio.

PUBLICITAT