El CB Salou suma una victòria vital a Son Moix (79-80)

El Club Bàsquet Salou sap patir per emportar-se una valiosa victòria de Son Moix. Els de Jesús Muñiz van dominar durant gran part del partit i van saber remuntar als darrers instants per superar per un punt al Fibwi Palma i sumar la tercera victòria de la temporada.

Els salouencs van ser més consistents durant tot el partit en tasques ofensives i van marxar al descans cinc punts per sobre deixant l’anotació local baixa. Els de la capital de la Costa Daurada sabien que havien d’aturar el millor atac de la lliga, però no van poder durant un tercer quart on el Palma va esclatar amb 32 punts en 10 minuts i va marxar nou punts amunt.

A falta de tres minuts pel final, el Salou perdia per 8 punts de diferència, i els homes de Muñiz es van posar el mono de feina per remuntar des de la defensa. Recuperacions, contraatacs que van servir per escurçar distàncies. Dos triples consecutius de CJ en el darrer minut van posar per davant als visitants que van aconseguir un parcial de 0-10. Un tir lliure d’Iker Montero a falta d’uns segons va acabar per sentenciar un matx on els balears van tenir possessió per guanyar.

Amb aquesta victòria el Salou suma la tercera victòria de la temporada i se situa a una de la permanència. La propera jornada, els salouencs tindran un matx vital contra L’Hospitalet.