De nou la segona meitat deixa sense opcions al CBT a Benicarló

El Club Bàsquet Tarragona ha perdut a la pista del tercer classificat, el CB Benicarló, per un clar 87 a 63. Els de Jorge Serna han quallat una gran primera meitat i han marxat al descans amb un resultat molt igualat, però, una jornada més, el tercer quart i la segona meitat els ha passat factura i han acabat rebent una diferència de 24 punts.

La sortida a pista dels tarragonins ha estat, una setmana més, realment bona. Com ja va passar en el darrer duel a domicili a Cartagena i en la victòria de la passada setmana al Serrallo, l’equip ha imposat un ritme alt i ha aconseguit reduir les opcions de tot un Benicarló. Tot i això, ha arribat al final del primer temps dos punts per sota, 18-16. Però també ha estat molt positiu el segon quart, i l’equip de Serna ha marxat al descans amb un 39 a 37 al marcador.

Amb tot per decidir, arribava el dubte del tercer quart, aquell que ha condemnat tantes jornades al CBT. Han sortit intensos els locals i han agafat un cert avantatge en pocs minuts. Una diferència que s’ha anat ampliant i ha acabat en un marge ja pràcticament insalvable pels últims deu minuts. 65 a 50, quinze punts de diferència en una pista molt complicada. De nou el tercer període ha sentenciat als del Serrallo amb un parcial de 26 a 13.

Poc impacte real ha tingut el darrer quart, però els locals han fet més sang i el resultat final ha estat un contundent 87 a 63. Sabia el CBT que afrontava un desplaçament molt exigent a la pista d’un equip cridat a lluitar per l’ascens. L’equip ha tornat a donar la cara a la primera meitat, però ha tornar a mostrar feblesa amb un mal tercer quart, una assignatura pendent que toca continuar treballant per resoldre.