La davallada final condemna un TGN Bàsquet competitiu davant el Tordera (49-69)

El TGN Bàsquet ha caigut a casa davant el CEEB Tordera (49-69) en el partit pendent corresponent a la jornada 11 de la competició. Les liles recuperaven un duel que havia estat ajornat fa uns mesos amb la possibilitat d’encadenar dues victòries consecutives a casa en cas d’aconseguir la victòria. Però no ha pogut ser.

Ambdós equips arribaven molt igualats a la taula, amb les tarragonines una victòria per sota del filial de l’Uni Girona. I la igualtat ha regnat durant molts minuts. 30 a 28 era el marcador al descans i 41 a 41 al minut 26. Però en els darrers minuts del tercer quart ha començat la davallada del TGN i el Tordera s’ha imposat amb contundència. Parcial de 0 a 9 per tancar el tercer temps i molt mal darrer quart per acabar encaixant una derrota dura i excessivament cruel per un TGN mermat per les baixes i que havia competit molt bé durant 26 minuts. Marc Rovirosa, tècnic del TGN, en parla.

La setmana vinent el TGN Bàsquet visitarà la pista del Samà Vilanova.