Les millors promeses de l’atletisme nacional es coronen a Tarragona

Més de 700 atletes han passat per l’Estadi Natalia Rodríguez de l’Anella Mediterrània de Tarragona al llarg del cap de setmana buscant convertir-se en les millors promeses de l’atletisme nacional. La ciutat ha tancat el vespre d’aquest diumenge el Campionat d’Espanya sub 23 d’Atletisme.

La competició va arrencar a primera hora del matí d’aquest dissabte que, al llarg de la jornada, ja va deixar les primeres medalles en algunes modalitats. Aquest matí de diumenge ha tornat la competició ja en fases decisives de la majoria de proves. Paul Mcgrath s’ha proclamat campió dels 10.000 metres marxa. En salts, Iker Arotzena s’ha penjat l’or en longitud i l’atleta Una Stancev en alçada. La catalana Montserrat Montañés ha guanyat en llançament de martell. En curses, Carmen Avilés i Markel Fernández s’han endut els 400 metres; John Cabang i Laura Banko els 110 i 100 metres tanques.

A la tarda, Maria Vicente s’ha penjat l’or en el triple salt, Ana Carrasco en salt amb perxa i Guillermo Area en salt d’alçada. Natalia Sainz ha liderat en llançament de disc i Miguel Gómez en el de pes. En curses, Roberto Ruiz i Carla García han guanyat els 400 metres tanques, Lucía Carrillo i Miguel Guasch els 200 metres, Daniela García i Marco Rufo els 800 metres, Mohamed Attaoui i Mireya Arnedillo els 1.500 metres, Pedro García els 3.000 metres obstacles i Maria Forero els 5.000 metres. Mentre que Laura Aguilera ha guanyat l’heptatló i el català Eloi Santafé, d’Igualada, el decatló.

Les competicions de 400 metres relleus han tancat a darrera hora del vespre d’aquest diumenge el Campionat d’Espanya sub 23 d’Atletisme d’aquest 2023, amb l’equip de la Real Sociedad guanyant en categoria masculina i l’AD Sprint en la femenina. L’acte ha posat el punt final amb l’entrega de medalles.