Missió impossible al Serrallo

Càstig molt dur per al CBT en la visita del líder, el CB Santfelieunc, al Serrallo, que ha acabat amb una derrota incontestable per 49 a 80. Els blaus afrontaven un repte enorme, passen per un moment delicat de la temporada, molt maltractats per les lesions que no deixen d’ampliar la llista de baixes, i havent caigut en els dos darrers partits a casa. Arribava un líder intractable, amb només una derrota en catorze duels disputats. I ha estat missió impossible pels locals.

8 a 19 al final del primer quart i 25 punts de diferència al descans. Ben poca història. Els visitants han reduït alguna marxa i han mantingut un ritme constant que els ha permès mantenir l’ampli avantatge. Fins i tot augmentar-lo mínimament al llarg de la segona meitat. Berni Álvarez, tècnic del CBT, ha valorat el partit i la mala actuació dels seus.

La setmana vinent els tarragonins visitaran la pista del CB Navàs.