La primera de dues

El Nàstic supera al Numància (1-0) amb un gol de Guillermo Fernández i Raül Agné continuarà, com a mínim, una setmana més al capdavant del conjunt grana. El tècnic ha salvat el seu lloc amb aquests tres punts, i ara haurà de repetir victòria la setmana vinent a Logronyo i guanyar el primer partit fora de casa per no ser acomiadat.

Nàstic - Numancia. Font: Nàstic

Pel que fa al partit, continua la bona versió del Nàstic com a local. Primera meitat igualada. El Nàstic ha volgut la pilota i l’ha tingut, amb bona circulació, però amb moltes dificultats per fer-li mal a un Numància que ha demostrat perquè és l’equip menys golejat de la categoria. L’única ocasió clara del primer temps l’ha tingut Aarón Rey, entrant pel perfil esquerre, però ha rematat excessivament amunt. El Numància ha vist com poc abans del descans li anulaven un gol per fora de joc, després que Mario Barco rematés a centímetres de la porteria.

Al segon temps el partit s’ha obert més que al primer. A la mínima que ha pogut córrer el Nàstic, Aarón Rey ha regalat una pilota franca dins l’àrea a Pablo Fernández, que l’ha enviat excessivament alta. Poc després, al minut 67, altra vegada Aarón ha aparegut amb una gran conducció per banda esquerra per posar una bona centrada que ha rematat Guillermo a la perfecció. 1 a 0. 4t gol de l’ex del Numància. A la següent, Joan Oriol ha tingut la sentència, de nou a passada d’Aarón Rey, però el porter Isma Gil li ha aturat.

També ha hagut de patir el Nàstic. Tamayo ha perdonat a un quart del final, i tant Manu García com Josema han hagut d’aparèixer per evitar l’empat en el darrer tram. Simic ha vist la vermella al 86, i el Nàstic ha aconseguit aguantar per sumar tres punts que el poden tornar a acostar a la zona alta.

Raül Agné ha valorat aquesta victòria, clau per l’equip i per ell personalment.

La setmana vinent el Nàstic jugarà a Las Gaunas davant la SD Logroñés, dissabte a les 17h.