PG 12| Lliurats a la inèrcia

Ha arrencat el 2020 i res ha canviat. Un partit, visita al camp de l’últim, i l’equip deixa remontar-se un 0 a 2 per acabar sumant un empat insuficient després d’un altre partit mediocre. Al pou de la classificació, 10 dies de mercat, 0 moviments i la possibilitat de descens que cada setmana és més real.

Arriba un cap de setmana atípic, partit de Copa. Arriba la visita del Real Zaragoza al Nou Estadi dies abans de visitar el Municipal de Llagostera per iniciar una segona volta en la qual els grana hauran de millorar, i molt, les prestacions d’aquesta primera si volen evitar la debacle que significaria el descens a Tercera. Després de mitja temporada, l’objectiu ha canviat radicalment. Toca assumir-lo, no queda altra, i si no ho fem serem un equip pràcticament sentenciat, perquè ara mateix estem lliurats a la inèrcia. Una inèrcia que sembla que ningú sap com controlar ni posar-li fre.

En la prèvia d’aquest Nàstic – Zaragoza i pensant ja en el partit a Llagostera arriba el dotzè Prèvia Grana. Avui amb Marc Pérez i Paula Jansà.

PUBLICITAT