PG 18| Castàlia: passat, present; i futur?

Trenquem la mitjana anglesa, però seguim evolucionant. Els de Seligrat també competeixen davant allò que fins ara no ens havien demostrat: l’adversitat. Per primera vegada al 2020 ens posem per sota al marcador, però es manté la imbatibilitat i l’equip acaba trobant el partit que més li interessava. Un empat més, seguim a 6 del descens directe, i ja a 16 del playoff. Potser és hora de centrar-nos definitivament en allunyar-nos de baix i oblidar-nos d’una utopia, sense intenció de treure la il·lusió a ningú, en absolut. 

PUBLICITAT

I parlant d’il·lusió, aquest diumenge tornem a una plaça sempre amb connotacions especials pel Nàstic de Tarragona i la seva gent. Motivació màxima. Rival, estadi, present, passat, i potser definir el futur, tot es reuneix a Castàlia i en aquest enfrontament, no pot existir cap altra intenció en aquesta plantilla que la de sortir a menjar-s’ho tot. A partir d’aquí, que passi el que hagi de passar.

En la prèvia d’aquest Castellón – Nàstic arriba el divuitè Prèvia Grana. Avui amb Anton Gasol, Marc Pérez, Paula Jansà i l’Speaker del conjunt grana, Rubén Bladé.

PUBLICITAT