PG 16| Allargar la mitjana anglesa a Cornellà

Ens ho mereixiem. Tots. Aquesta afició. Pràcticament 4 anys sense deixar de patir, i per fi sembla que apareix un Nàstic que és capaç de guanyar a casa. Després de molt temps, l’equip suma dos triomfs consecutius al Nou Estadi. És clau vèncer a Tarragona per assolir l’objectiu, però també ho és per recompensar una afició que en les darreres temporades ha donat molt a canvi de poc, o res. 

PUBLICITAT

D’altra banda, misteri resolt. L’estil de Seligrat també funciona quan toca donar un pas endavant ofensivament. 4 – 1 davant l’Ebro. I al llarg d’aquest mes de gener, més enllà de créixer moltíssim en les diverses fases del joc, sobretot defensivament i en actitud, el Nàstic ha trobat el més important, els resultats. Seligrat ha aconseguit que l’equip s’agafi a la famosa mitjana anglesa. Guanyar a casa i sumar a domicili, i fent-ho davant rivals i estadis complicats. Aquest diumenge arriba una prova més, visita al 4t, la Unió Esportiva Cornellà. I mateix objectiu, continuar sense perdre.

En la prèvia d’aquest Cornellà – Nàstic arriba el setzè Prèvia Grana. Avui amb Anton Gasol, Paula Jansà, Marc Pérez i Edu Pino.

PUBLICITAT