PG 17| Mantenir l’estabilitat, inesperada protagonista

Per primera vegada després de molt de temps, comença a ser complicat tenir clar com arrencar els programes. Perquè? Doncs perquè portem tres setmanes tranquil·les al voltant del nostre Nàstic, i és evident que no hi estem acostumats. Ara, que quedi clar, ho celebrem moltíssim. Sembla que hem entrat en la rutina (en el bon sentit de la paraula) en la qual qualsevol plantilla i club voldrien estar. Treball constant durant la setmana sense cap tipus de sorpresa i competint cada partit, a més fer-ho puntuant. El Nàstic, amb Seligrat i amb els moviments d’aquest mercat d’hivern, sembla que ha trobat, després d’anys, una paraula clau per l’èxit d’un club: estabilitat.

PUBLICITAT

Aquest diumenge arriba el Lleida Esportiu, un dels històrics, els grana són a tan sols 4 punts del playout i a 6 del descens directe, però afronten el partit des d’aquesta estabilitat. I ho fan buscant mantenir una línea clara i ja repetitiva, la de la mitjana anglesa. Juguem al Nou Estadi, toca victòria.

En la prèvia d’aquest Nàstic – Lleida arriba el dissetè Prèvia Grana. Avui amb Anton Gasol, Marc Pérez i l’ex-jugador de Nàstic i Lleida, Jordi Filgueira.

PUBLICITAT