PG 19| Estalviar patiment

Va fer mal, és evident. La manera de perdre a Castelló, darrer minut, pilota aturada, després d’un partidàs de futbol i davant un rival i un estadi espectaculars, així com especials. Algun dia havia de passar, després de 7 partits consecutius sense caure, el Nàstic es troba amb la derrota per primera vegada aquest 2020. 

PUBLICITAT

L’equip va tornar a competir, va deixar-s’ho tot, i va caure. Perdre no agrada a ningú, però segurament aquest partit, sobretot aquest resultat, faci allunyar ja definitivament, la ilusió convertida en utopia de mirar amunt, excessivament amunt. A tan sols 5 punts del descens directe, a 3 del playout. Recordem també d’on venim, de patir una autèntica barbaritat els darrers anys i de passar uns primers mesos de temporada on molts, i m’hi incloc, vam veure en algun moment el Nàstic a Tercera Divisió. Siusplau, no permetem que pugui tornar aquesta sensació. Toca guanyar aquest diumenge, com sigui, i toca fer-ho per evitar-nos moltes coses no gaire agradables d’aquí a final de temporada.

En la prèvia d’aquest Nàstic – València Mestalla arriba el dinovè Prèvia Grana. Avui amb Anton Gasol, Marc Pérez i Paula Jansà.

PUBLICITAT