Pablo Marí: “La motivació contra el Girona la tenim nosaltres”

9222c2fc-163c-4d0f-9307-79ac1dd03305

PUBLICITAT

Després de setmanes amb especulacions sobre possibles baixes o altes a la plantilla, s’ha tancat el mercat d’hivern. Un mercat que ha deixat molta feina a les oficines del club, on Gal Arel, l’últim en marxar, s’ha sumat a les sortides de Fali, Xisco Hernàndez, Rocha, Tomeu Nadal i Moussa, tot i que el jugador georgià continua entrenant-se amb l’equip.

Sense distraccions ni més canvis a la plantilla, el Nàstic de Tarragona es centra ja en el pròxim partit de lliga que l’enfrontarà al Girona a Montilivi, després de la victòria a casa contra el Tenerife que el situa sisè, en posicions de playoff, amb 37 punts.

Sobre aquesta victòria davant el Tenerife ha parlat Pablo Marí, un partit en el que el conjunt de Vicente Moreno no es va sentir còmode jugant amb superioritat.

Tot i la derrota, Pablo Marí ha destacat la importància de sumar de nou tres punts tot i no haver fet un bon partit. Mirant ja el proper partit davant el Girona, Pablo Marí ha volgut remarcar que tot i les ganes que pugui tenir el conjunt gironí de revenja pel partit de lliga i l’eliminació de la Copa del Rei, qui arriba més motivat és el propi Nàstic.

Un Nàstic que tindrà el suport de la marea grana, ja que la Federació de Penyes té previst, com a mínim, arribar a les 500 entrades venudes, xifra assumible ja que a principis de setmana ja se n’havien venut 200. Un suport que el mateix Pablo Marí ha manifestat que és clau per l’equip.

El central valencià també ha comentat la dificultat d’aconseguir una victòria en aquesta segona volta, on tots els equips ja coneixen millor els punts dèbils dels rivals, i ha volgut insistir que, tot i la bona ratxa en el qual està immers el Nàstic, s’ha d’anar partit a partit.

Un Nàstic que pot superar si guanya al Girona la millor ratxa de la temporada, acumulant 4 partits sense perdre, o el que és millor, sumant 10 punts dels 12 possibles.

PUBLICITAT