El Nàstic pensa en l’Elx sense oblidar els errors comesos a Montilivi

IMG_2120

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona encara la setmana pensant en el partit de dissabte contra l’Elx, després de l’empat agredolç del passat diumenge contra el Girona, i amb la incorporació d’una cara nova en els entrenaments.

Daisuke Suzuki, és un japonès que estarà a prova amb el conjunt grana i que aquest dimarts al matí ja ha entrenat a les ordres de Vicente Moreno. Suzuki va aconseguir amb la selecció un quart lloc en els Jocs Olímpics de Londres 2012 i va disputar la Champions Asiàtica els anys 2013 i 2015 amb Kashiwa Reysol.

Tot i pensar en el pròxim entrenament, l’equip va tornar a deixar certs dubtes en l’empat a Girona, sobretot, venint d’un partit amb un guió similar contra el Tenerife, on el Nàstic li segueix costant jugar contra 10 jugadors. Així han valorat Naranjo i Stephane Emanà, aquesta superioritat que l’equip no va saber transmetre a Montilivi.

Un Naranjo i un Stephane Emanà que han remarcat el regust agredolç d’un empat on el Nàstic més que sumar un punt, es va quedar amb la sensació de haver-ne perdut dos. Tot i això, els dos jugadors granes han manifestat que aquesta setmana contra l’Elx una victòria pot servir per fer bo aquest empat.

Un Naranjo que també ha volgut destacar que tot i l’empat a Montilivi, l’equip està en una dinàmica positiva i que l’equip no ha de baixar en cap cas els braços. Tant Naranjo com el petit dels Emanà s’han mostrat satisfets per la seva situació, un Naranjo cada vegada més protagonista i decisiu i un Emanà que acostuma a ser en cada partit un recurs per a Vicente Moreno.

Un Nàstic que continua mirant amunt, situant-se situa setè amb 38 punts, empatant amb el Mirandés que marca el playoff d’ascens, i només a dos punts de l’equip que marca l’ascens directe.

PUBLICITAT