Xisco Campos: “Sento que el Nàstic és el club més important de la meva carrera”

XISCO CAMPOS FOTO PROMO

PUBLICITAT

Xisco Campos ha complert aquest any sis temporades vestint la samarreta del Nàstic de Tarragona i als seus 33 anys va sumar en el passat enfrontament contra el Tenerife 200 partits vestint la samarreta grana. El de Binissalem gaudeix ara de la titularitat, després de la situació de Jordi Calavera i la lesió de Gerard Valentín, però complint partit a partit.

Per parlar sobre el seu paper a l’equip i sobre la situació del Nàstic a la lliga, els seus objectius i sensacions, hem volgut que Xisco Campos passi pels micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Xisco Campos ens ha explicat que un dels secrets de la plantilla és que no negocia l’esforç, destacant que els jugadors granes posen per davant el grup que les individualitats.

A més, el jugador de Binissalem ens ha destacat que les males sensacions de l’equip en aquests últims partits formen part de les circumstàncies i que tot i això, l’equip no deixa de sumar punts

Sobre aquesta dinàmica positiva en la qual està immersa el Nàstic, després de 5 partits seguits sense perdre, Xisco ha comentat que l’equip està molt fort i que la gent ha de valorar tot el que s’està fent.

Xisco Campos també ens ha parlat del seu futur, del que li queda de temporada al Nàstic i, entre d’altres, del nou jugador japonès Suzuki.

PUBLICITAT