Manolo Reina: “Alberto Varo va estar a un gran nivell contra el Valladolid”

2f6cbad2-3efe-49c2-86ff-0bc07f83ba94

PUBLICITAT

Aquestes eren les paraules de Manolo Reina, porter del Nàstic de Tarragona, sobre el nivell del central japonès Suzuki, que es presentarà aquest dijous a la tarda a les instal·lacions del club, un cop el jugador ja rebés la fitxa federativa pertinent i entrés en una convocatòria de Vicente Moreno.

El mateix Manolo Reina ha valorat l’enfrontament d’aquest diumenge contra l’Alcorcón, manifestant que és un rival molt complicat i que el Nàstic haurà de fer les coses molt bé si és vol emportar la victòria.

En aquest sentit, Reina ha remarcat que tot el que sigui sumar fora de casa és bo, però que l’equip no només es conforma amb això. Sobre el rendiment de l’equip també ha volgut parlar Reina, que ha assegurat que l’equip va en una bona línia. Després del debut d’Alberto Varo aquest passat diumenge, Reina ha valorat l’actuació del porter del filial, destacant que tot i l’error va fer un molt bon partit.

El conjunt de Vicente Moreno gaudirà aquest divendres d’un dia lúdic al Carting de Tarragona, abans de l’últim entrenament de dissabte previ al partit de diumenge contra l’Alcorcón.

PUBLICITAT