A Elda ja esperen al Nàstic

cartelnastic

PUBLICITAT

L’Eldense, el rival diumenge del Nàstic a les 18h. al Nuevo Pepico Amat, ocupa zona de descens a Tercera, però després de guanyar la jornada passada al filial de l’Elx i veure com ni Mallorca B ni Cornellà guanyaven ha vist reactivades les seves opcions de permanència. Ara tenen la salvació i la promoció a tres punts i el partit contra els tarragonins es converteix en la primera de les seves cinc finals.

Aquesta situació farà que el Nàstic hagi d’estar especialment atent i no baixar el nivell de concentració que ha demostrat les últimes jornades. El davanter Rayco, que tornarà a l’equip un cop complert el partit de suspensió, reconeix que potser és més important el partit contra l’Eldense que no pas el partit contra l’Huracán.

 

Preguntat sobre l’afirmació de Toni Seligrat, l’entrenador de l’Huracán, que afirmava després d’empatar a Xàtiva que si arriben a Tarragona a vuit punts del Nàstic no tenen res a fer en la lluita pel primer lloc, el jugador canari apuntava que és una tàctica.

 

Durant els últims dies s’està parlant molt dels possibles enfrontaments en una eliminatòria d’ascens amb Cádiz, Oviedo o Huesca. Més d’un comença a veure les plantilles i a analitzar quin és més complicat. Rayco no hi entra.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT