A igualar la millor ratxa de victòries

15028977417_fe8d0421c2_z

PUBLICITAT

Si el Nàstic guanya a Cornellà encadenarà la quarta victòria consecutiva igualant la millor ratxa de la temporada de partits guanyats, que va assolir entre les jornades 17 i 20 superarant consecutivament a l’Olímpic, l’Ilicitano, el Vila-real B i el Sant Andreu.

Aleshores un empat contra L’Hospitalet a casa va trencar la ratxa de victòries però no la de jornades sense perdre que va continuar quatre partits més. I és que el Nàstic de Vicente Moreno està molt acostumat a batre records ja no només aquesta temporada sinó també la temporada passada. El mig-campista Marc Martínez reconeix que són conscients dels bons números de l’equip però no paren a mirar segons quins detalls.

 

Marc, però, adverteix del que es pot trobar l’equip a Cornellà amb un rival que lluita per evitar el descens. Tocarà adaptar-se a les circumstàncies i jugar d’una manera concreta que tampoc no serà nova per l’equip.

 

Marc Martínez probablement tornarà a l’onze inicial un cop complert el partit de sanció i destaca una gran virtut de l’equip: saber què ha de fer en cada moment.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT