Aníbal Zurdo: “Estar a dalt de la classificació passa pels partits del Nou Estadi”

09cfac60-3cef-4aef-9bf3-1a614a300d5b

PUBLICITAT

El peatge del partit de Mallorca ha passat factura al Nàstic de Tarragona, que a més de les baixes per sanció de Reina i Pablo Marí per l’enfrontament d’aquest diumenge al Nou Estadi, ha vist com se li sumen les del seu preparador físic, Raúl López, sancionat pel Comitè de Competició de la Real Federación Española de Fútbol amb dos partits per una recriminació al col·legiat, i del dubte d’Achille Emana per un cop que va rebre al genoll en el passat enfrontament contra l’equip balear.

Immersos ja en el partit contra el Valladolid, ha estat Aníbal Zurdo, el davanter mexicà, qui ha destacat el potencial del rival.

Aníbal ha volgut remarcar la importància del Nou Estadi en aquest últim tram de lliga, on l’equip rebrà tots els equips de la part alta de la classificació i també ha manifestat que està a dalt de la classificació passarà per sumar els punts a casa.

El davanter mexicà ha valorat l’absència de Manolo Reina a la porteria, però ha assegurat que el suplent, ja sigui Varo o Ondoa, té nivell per cobrir la proteria grana aquest diumenge. Aníbal també ha destacat el seu paper a l’equip on està gaudint de la titularitat, encara que de moment, sense haver tingut l’oportunitat de marcar cap gol.

El Nàstic de Tarragona s’enfrontarà a un Valladolid que acumula set jornades sense perdre i que ha deixat la porteria a zero en cinc dels darrers sis partits disputats.

PUBLICITAT