Aníbal Zurdo: “Les pròximes setmanes seran clau per saber a què optem”

09cfac60-3cef-4aef-9bf3-1a614a300d5b

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona rep aquest diumenge a casa a la Ponferradina, després d’acumular contra l’Alcorcón el vuitè partit consecutiu sense perdre. Tot i això, els granes volen tornar a retrobar-se amb la victòria després dels tres últims empats contra el Mallorca, el Valladolid i el propi Alcorcón, sobretot, perquè l’equip jugarà tres dels següents quatre partits al Nou Estadi.

Sobre el pròxim rival del Nàstic aquest diumenge a les cinc de la tarda ha volgut parlar el davanter Aníbal, que ha destacat els seus punts forts.

Aníbal també ha remarcat la dificultat de sumar punts en aquest últim tram de lliga, on molts equips s’ho juguen tot. En aquesta línia, Aníbal també ha assegurat que el Nàstic es troba en una bona dinàmica i, sobretot, en una línia regular que ha mantingut durant tota la temporada i que s’ha convertit en una de les claus de l’equip.

El davanter mexicà ha manifestat la importància d’aquestes pròximes setmanes i enfrontament, on es pot decidir quina serà la candidatura o a què optarà cada equip. Un Nàstic que ara mateix és cinquè classificat amb 44 punts.

PUBLICITAT