Baines: “El punt no és bo, és boníssim”

10711343806_79ea4d62ab_z

PUBLICITAT

Unes hores després de l’empat a Cornellà, més d’un encara reflexiona sobre el punt aconseguit. El Nàstic podia haver guanyat perquè va fallar varies ocasions de gol, tot i que també podria haver perdut perquè Tomeu Nadal va salvar tres rematades dels locals. Pel segon entrenador de l’equip, Adolfo Baines, el punt no és bo, és boníssim.

Baines ha estat el protagonista del Partit de Tornada i ha repassat els detalls del partit a Cornellà on confessava que l’estratègia no va sortir com estava prevista. Baines assegura que guanyar els partits és molt més difícil del que la gent imagina i per això valora el punt.

 

Baines va ser porter i es referia també a Tomeu Nadal, que no va estar encertat en el primer gol de Cornellà. Destacava una gran virtut del mallorquí.

 

El punt aconseguit servia al Nàstic per allunyar-se a cinc del perseguidor, el Lleida. Pel segon entrenador del Nàstic no és una distància definitiva però reconeix que mirant el calendari del Nàstic i del Lleida, a priori, el dels lleidatans és més complicat.


El segon entrenador del Nàstic ha aprofitat la seva visita al Partit de Tornada per desmitificar el Baines Lab, on neixen les jugades d’estratègia de l’equip. Baines confessa que la virtut no és de qui planifica sinó de qui executa.

 

El Nàstic, per cert, ha anunciat que torna a rebaixar el preu de les entrades pels dos pròxims partits al Nou Estadi contra l’Espanyol B i el Mallorca B: 8 euros Gol, 12 euros Preferent i 20 euros Tribuna. A més, el club manté la promoció als socis que poden aconseguir dues entrades de la seva zona per cinc euros cadascuna.

PUBLICITAT