Carlos García: “Competiré al màxim per demostrar que sóc una opció per Vicente Moreno”

CpfV6k0XYAAwLGk

PUBLICITAT

Ikechukwu Uche és el nom propi del dia a Can Nàstic. El davanter nigerià, ex d’equips com el Villarreal i el Màlaga, ja s’ha deixat caure aquest matí per les instal·lacions esportives del Nou Estadi i podria convertir-se en el nou davanter que busca el conjunt grana. El nigerià entrenarà amb el primer equip de moment, abans de decidir si es queda o no a Tarragona.

Alguns dels condicionants sobre la seva possible incorporació és l’elevat cost de la seva fitxa, segons apunta el diariMés, la més alta de la plantilla. Tot i això, el Nàstic no hauria de pagar cap sumar de diners pel seu traspàs, ja que arriba com agent lliure. Deixant de banda l’arribada d’Uche i les possibles sortides de Pablo Marí, que segueix fora, i de Rayco amb poques possibilitats aquesta temporada, el Nàstic disputa aquest dimecres al vespre el penúltim partit de pretemporada a Paterna, davant el València Mestalla.

Un dels jugadors que hi serà present és Carlos García, que l’any passat jugava amb la Pobla i que aquest any ha tingut minuts a les ordres de Vicente Moreno en aquesta pretemporada. Encara que l’ex del Betis no té assegurat un lloc a la plantilla, assegura treballar dur per ser un recanvi de garanties per una plantilla cada cop més competitiva.

Les baixes del conjunt de Vicente Moreno per aquest penúltim test de pretemporada seran Pablo Marí, amb permís de club per decidir el seu futur, Djetei, també amb permís del club, i Lobato, amb molesties al peu. Juan Delgado podria disputar els primers minuts vestit de grana.

PUBLICITAT