Cornellà: doble perill

16537604835_e0353b23bc_z

PUBLICITAT

Un camp de gespa artificial i un rival a la zona baixa amb necessitat de punts tornaran a examinar a un Nàstic que aquesta temporada ha demostrat que s’ha sapigut adaptar a diferents condicions de partits.

Fins el moment, el Nàstic ha jugat cinc partits en camps de gespa artificial (Hospitalet, At. Balears, Huracán, Sant Andreu i Badalona) i només n’ha perdut un. És més, la majoria de derrotes han arribat en camps de gespa natural: Lleida, Espanyol B, Alcoià. El davanter Rayco, però, ja adverteix del doble perill del Cornellà el pròxim diumenge.

 

Rayco és el màxim golejador de l’equip amb deu gols, seguit de Marcos amb sis. En total el Nàstic n’ha fet 34 en 29 partits, poc més d’un per partit. Preguntat el jugador canari per si falta gol, assegura que no perquè l’equip, sobretot actualment, prioritza el treball defensiu.

 

A falta de nou jornades per tancar la lliga els quatre punts d’avantatge respecte el segon, el Lleida, són un bon coixí. I més tenint en compte el calendari ja que el conjunt lleidatà ha de rebre a casa a quatre aspirants a la promoció d’ascens. Xavi Molina, en una entrevista a Trasegando Radio, reconeixia que el campionat està a prop si se segueixen fent les coses igual de bé.

 

En les nou jornades que queden per tancar la lliga el Nàstic ha de jugar contra tres aspirants a la promoció: Espanyol i Huracán al Nou Estadi i Vila-real B lluny de Tarragona.

PUBLICITAT