Doble derbi contra el Reus

15633777112_f26c2d1271_z

PUBLICITAT

Pel vestidor del Nàstic durant la setmana i diumenge al Nou Estadi s’han de viure dos derbis: el derbi dels jugadors i el derbi dels aficionats.

Els seguidors han de veure en el partit alguna cosa més que els tres punts per la rivalitat entre els dos equips. Sempre en un ambient de correcció creuen que els seguidors del Nàstic han de gaudir de la situació privilegiada de l’equip i de la possibilitat de guanyar al Reus.

Mentrestant, la plantilla ha de veure el partit com un més dels deu que queden sense donar-li més importància que al de la pròxima jornada al camp del Cornellà, per exemple. El porter Manolo Reina, protagonista al Partit de Tornada, reconeixia que l’equip no s’ha de deixar portar per la passió d’aquest tipus de partit.


Reina viurà el seu tercer derbi: la temporada passada 2-2 al Nou Estadi i 0-1 a Reus i a la primera volta, 0-2. Precisament es queda amb aquest últim, però no té la sensació que es pugui repetir el mateix tipus de partit.


En el seu pas pel Partit de Tornada, Reina també es va referir al liderat i a la seva condició de Zamora del grup. Sobre la promoció d’ascens, seguint la línia de l’entrenador, afirma que no es pot donar res per fer tot i que les distàncies ajuden a pensar que lluitar per l’ascens està gairebé assegurat.


Amb 17 gols en contra és el porter menys golejat del grup, quatre menys que el seu perseguidor, Paco de l’Huracán. De tota la Segona B només el supera Aulestia del Cádiz que ha encaixat 15 gols en 28 partits (dos menys que Reina).


L’entrevista sencera amb Manolo Reina on es refereix també a les targetes grogues rebudes per perdre temps o al seu pas per l’estranger la podeu escoltar a Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT