El millor Nàstic a Segona B

15743363062_99bdec8e19_z

PUBLICITAT

El Nàstic de Vicente Moreno ja és el millor Nàstic de la història del club a Segona B a aquestes alçades de la temporada. Mai a la jornada 28 l’equip havia arribat amb 55 punts a la classificació, ni tan sols quan va acabar campió la temporada 96-97.

Aquell Nàstic que dirigia Jordi Gonzalvo va acabar primer amb 75 punts, amb 6 punts d’avantatge sobre el segon, l’Elx, i va jugar la promoció d’ascens, però Numancia i Recreativo de Huelva el van apartar de Segona A.

A la jornada 28 portava 52 punts, tres menys que el Nàstic de Vicente Moreno. A la recta final de la lliga, va guanyar set partits, en va empatar dos i va perdre un. Perquè l’actual equip superi aquell i sigui el millor de la història del club a Segona B hauria d’aconseguir 21 dels 30 punts que queden en joc. El president del club, Josep Maria Andreu, reflexionava al voltant d’aquest equip que està fent història.

 

Andreu té al cap posat ja en el Nàstic-Reus de diumenge vinent a les 12h. al Nou Estadi. Vol que l’afició continuï disfrutant i ajudi a l’equip a sumar tres punts més.

 

Els tècnics, de la seva banda, intenten treure transcendència al duel. Si Vicente Moreno assegurava després de guanyar a Olot que ha de ser un partit més tot i que entén que els aficionats el viuran d’una manera especial, el tècnic del Reus, Natxo González, no en volia ni parlar després de golejar 4-1 a l’Elx Il•licità.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT