El Nàstic vol més abonats

16570652552_bd4f20f2c6_z

PUBLICITAT

De cara als últims sis partits de lliga al Nou Estadi, el Nàstic pujarà els preus de les entrades que passaran de 8, 12 i 20 euros a 15, 20 i 30 en les diferents zones de Gol, Preferent i Tribuna. Això sí, el club vol que la gent s’aboni a l’entitat i per això manté els preus dels abonaments pel que queda de temporada, perquè surti molt més a compte fer-se soci que no pas comprar entrades en cadascun d’aquests sis partits.

Amb la nova campanya “Agafa’t fort… viu-los” fer-se soci de Gol costarà 50 euros, de Preferent 80 i de Tribuna 110 i donarà dret a veure els partits contra Lleida, Reus, Espanyol B, Mallorca B, Huracán i Il•licità i acollir-se a les promocions puntuals per abonats i la preferència d’entrades quan arribi l’hipotètica promoció d’ascens. Per tant, fer-se abonat suposa que cada partit surti per poc més de 8 euros Gol, 13 Preferent i 18 Tribuna. Lluís Fàbregas és el director general del Nàstic.

 

Fàbregas ha anunciat que actualment el club té 6.169 socis, 4.541 de pagament. Els altres són socis simpatitzants de 0 a 12 anys que no paguen. Durant la campanya de la segona volta s’han fet 193 nous socis.

La plantilla continua el ritme habitual d’entrenaments amb la bona notícia de la recuperació de David Rocha, que estarà a disposició del tècnic per jugar a Alcoi, igual que Sergio Rodríguez. Sembla més complicat que Xisco Muñoz estigui a punt perquè encara no s’entrena amb normalitat amb els companys.

El cos tècnic torna a treballar amb l’incògnita del plantejament del rival. Ja va passar a Alacant quan va debutar Manolo Herrero amb l’Hércules i ara passarà amb Andrés Palop, que debutarà com a tècnic contra el Nàstic. El lateral esquerre Mossa reconeix que l’equip es trobarà segurament un rival especialment motivat.

 

Mossa, per cert, apuntava la il•lusió que veu en els aficionats davant el liderat de l’equip. Potser en jornades passades s’havia pogut crear algun dubte sobretot a partir dels resultats al Nou Estadi, però creu que ara les coses han canviat.


El defensa Mossa també ha reconegut que algun dia es perdrà un partit, però que això no ha d’afectar per res la línia de l’equip ni l’ànim de l’afició.

PUBLICITAT