Els socis actuals pagaran el mateix la pròxima temporada

Volem junts

PUBLICITAT

El Nàstic vol premiar la fidelitat dels socis d’aquesta temporada i ja ha anunciat que estigui on estigui l’equip la pròxima temporada, a Segona B o a Segona A, pagaran el mateix que enguany: 90€ Gol, 140€ Preferent i 200€ Tribuna. Per aquells que no ho són el club ha llençat una oferta per aquesta recta final de temporada.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, apuntava que des del consell d’administració es vol fer un reconeixement als socis actuals que han permès que sigui un club envejat pel que fa a la massa social.

 

A banda, el Nàstic amb el lema ‘Volem junts’ ha llençat una oferta per fer-se soci en aquest tram final de temporada per 25€ amb dret a veure els dos partits que queden de lliga regular (Huracán i Elx Il•licità) i la promoció d’ascens, tot i que encara no se sap si hauran de pagar els socis. És un preu únic de 25€ per qualsevol zona del camp que permetria la pròxima temporada acollir-se als preus d’enguany.

Els que no siguin socis del Nàstic enguany i es facin abonats a partir de l’1 de juliol pagaran 150€ a Gol, 200€ a Preferent i 300€ a Tribuna. Una xifra superior a la que tindran els socis d’enguany.

Amb les dades actuals de 4.600 socis el Nàstic treballa amb la voluntat d’arribar als 8.000 en cas que l’equip aconsegueixi l’ascens a Segona A.

 

En l’àmbit esportiu, l’Eldense, el rival del Nàstic diumenge tindrà dues baixes importants per lesió, Pablo Pagán i José Sánchez, dos dels jugadors que més minuts han tingut aquesta temporada. El seu entrenador, Rubén Albés, entén que es parli de sorpresa que el seu equip guanyi al Nàstic.

 

El Nàstic no estarà sol a Elda perquè el bar Petit Tarraco ha completat un autocar amb 55 places per acompanyar a l’equip.

PUBLICITAT