Equip i afició es conjuren per la remuntada contra l’Osasuna

IMG_1278

PUBLICITAT

Aquestes eren les paraules del president del Nàstic Josep Maria Andreu, paraules plenes de convenciment que tot i el mal resultat a Pamplona l’equip pot donar el tomb a l’eliminatòria contra l’Osasuna al Nou Estadi aquest pròxim dissabte.

El Nàstic no va brillar al Sadar, però no va fer un mal partit, sobretot, per rebre tant de càstig d’un Osasuna que no va fallar les oportunitats que el conjunt grana els va brindar. Sobre aquests detalls i errades ha parlat el capità Xisco Campos, destacant que l’estratègia va passar factura a Pamplona.

Tot i això, el capità del Nàstic ha assegurat que l’equip no ha defallit en cap moment i que mentalment estan preparats, que porten a la sang superar adversitats. Si l’arenga no fos suficient, Xisco Campos ha deixat clar que l’equip viu la situació amb la màxima il·lusió possible i que ha superat adversitat pitjors que aquest resultat advers contra l’Osasuna.

Xisco Campos no ha volgut perdre l’ocasió per animar a l’afició a venir al Nou Estadi perquè aquest sigui una olla a pressió. Més d’un centenar d’aficionats s’han acostat aquest dijous al Nou Estadi en l’arribada de l’equip a Tarragona i abans de l’entrenament. Molts d’elles mantenen el somni de l’ascens viu i la il·lusió que el seu equip remuntarà.

PUBLICITAT