Ferran Giner: “Necessitem els tres punts com el menjar i els volem aconseguir dissabte”

img_2532

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ha tornat a la feina aquest dimarts després de la tercera derrota en lliga, amb la mirada posada al pròxim dissabte, en l’enfrontament contra el Sevilla Atlètic al Nou Estadi. Els ànims i la moral estan baixos en un equip que necessita una victòria més que l’aire que respira, i l’equip apel·larà al Nou Estadi, on de moment no han guanyat, però tampoc ha perdut.

I els granes esperen fer-ho aquest dissabte, en un partit que no és una final ni és decisiu, però que s’ha presentat de vital importància pels interessos del conjunt de Vicente Moreno, que vol revertir un mal inici de lliga que els té retinguts com a cuers de la categoria amb tan sols quatre punts. Un dels jugadors que ha demanat suport i ha fet una crida a l’afició ha estat Ferran Giner. L’extrem valencià, titular el passat dissabte, ha valorat la mala situació de l’equip en aquest inici de lliga i ha comentat el que li va faltar l’equip el passat dissabte sobre el terreny de joc.

Giner ha destacat que tot i la situació de l’equip no s’ha de mirar la classificació, ja que encara queda molt, però ha assegurat que els tres punts contra el Sevilla Atlètic són vitals. Giner també ha reconegut que a l’equip el preocupa més les sensacions que han tingut sobre el terreny de joc que els resultats o la classificació.

Pel que fa a les baixes, Gerard Valentín, Stephane Emana i José Carlos continuen recuperant-se de les seves respectives lesions, tot i que Valentín ja té intenció d’entrar al grup aquest dimecres. A banda, el Nàstic ha conegut aquest dimarts l’horari de l’onzena jornada de lliga davant l’Almería, el diumenge 23 d’octubre a les 16 de la tarda a l’estadi Juegos Mediterraneos.

PUBLICITAT