Fitxatges presentats i pendents de la sanció a Barreiro

unnamed

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona encara la recta final de la setmana de preparació pel partit contra l’UCAM Murcia, un rival directe. L’equip dirigit per Francisco Rodríguez, va perdre aquest dimecres contra el Llevant i obre la porta a què el Nàstic pugui deixar l’últim lloc de la taula si guanya a la Condomina. D’altra banda, un cop conegudes les lesions de Xavi Molina, Lobato i Gerard Valentín, el Comitè s’ha pronunciat sobre l’expulsió en el transcurs del partit de l’encarregat de material dels granes, que finalment haurà de complir dos partits de sanció.

A més, aquest dijous al matí també s’ha conegut que el Comitè ha desestimat el recurs del Nàstic per Manu Barreiro, que de moment no podrà jugar a Múrcia, el club grana però, ha presentat un segon recurs i aquest divendres coneixerà la resposta final. Deixant de banda lesions i sancions, l’actualitat dels tarragonins passa aquest dijous per les presentacions de les quatre noves incorporacions granes, Perone, Emana, Luismi i Barreiro, tots que ja han debutat amb el Nàstic en el passat partit contra el Tenerife.

El primer a passar per la sala de premsa ha estat Achille Emana, que ha parlat en el seu retorn a Tarragona sobre les possibilitats del Nàstic de salvar-se i revertir la situació. Emana també ha exposat que encara li falta temps de joc per estar al millor nivell que pot assolir. Manu Barreiro ha estat el següent i no ha dubtat en afirmar que desconeix com una plantilla amb tanta qualitat pot estar en aquesta situació.

El que va sorprendre en el partit contra el Tenerife va ser Luismi, el jugador cedit pel Valladolid i ex del Sevilla, que creu que els granes estan en el camí correcte. Bruno Perone ha estat l’últim a fer la seva presentació i ha volgut donar fe de la voluntat d’aportat treball i el seu gra de sorra pel Nàstic. Després dels jugadors, qui ha parlat ha estat Emilio Viquieria, qui ha deixat clar que Boiro i Zahibo marxaran del Nàstic i que no descarta cap possible arribada en el que queda de mercat.

El Nàstic posarà el punt final aquest divendres amb els entrenaments per posar rumb a Múrcia on dissabte a les sis de la tarda disputarà el xoc davant l’UCAM Murcia.

PUBLICITAT