Gerard Valentin: “És un partit molt especial i els jugadors ho notem”

cxud0hkxaaesc3m

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ha tornat aquest dimarts als entrenaments per començar a preparar ja el derbi d’aquest diumenge contra el Reus. I ho ha fet enmig de la multitudinària cua d’aficionats que s’han aplegat a les oficines del Nou Estadi, que des de primera hora del matí han acudit al camp a l’espera que a les sis de la tarda s’iniciï la venta d’entrades per l’històric partit al Municipal de Reus.

Alguns d’ells des de primera hora del matí, amb més set hores de cua a les cames per no perdre l’oportunitat de veure un dels partits més esperats de la temporada. A Reus les entrades es van esgotar ahir, omplint gairebé les 4.200 localitats que el club roig i negre va posar a la venta. Així doncs, ple total per un partit d’altura.

En el terreny esportiu, el Nàstic vol continuar amb la dinàmica positiva i allargar-la encara més, després de les dues primeres victòries, i ho vol fer contra els veïns, ja que arriben en una mala ratxa després de tres partits seguits perdent. Sobre el partit i el derbi ha parlat Gerard Valentín, el lateral grana, qui ja sap què és jugar un derbi contra el Reus.

Tot i l’interès que ha despertat el partit, Valentin ha volgut treure ferro al derbi, tirant de tòpic i afirmant que malgrat tot, no deixa de ser un partit. Gerard Valentin ha destacat que l’equip està en un bon moment i que per sort han superat el tràngol de la mala ratxa, però que tot i això l’equip havia merescut més en altres partits. El lateral grana ha assegurat que mantenir la porteria a zero també ha ajudat a aconseguir bons resultat.

Pel que fa a les baixes, Vicente Moreno encara té els dubtes de Jean Luc i Cordero, encara amb molèsties. A banda, Lopo i Reina continuen sancionats i Rharsalla apartat. Madinda i Djetei encara no ha tornat de les seves convocatòries amb la selecció i no se’ls ha pogut veure aquest dimarts al vespre.

PUBLICITAT