Guanyar els tres partits al Nou Estadi dóna el campionat

16362765311_f9d746d28b_z

PUBLICITAT

Si el Nàstic guanya els tres partits que li queden al Nou Estadi contra Mallorca B, Huracán i Elx Ilicitano tindrà gairebé assegurat el primer lloc de la classificació. El fet que el segon sigui un d’aquests rivals possibilita que, en cas de guanyar-los, el campionat estigui assegurat al 99%.

Amb les tres victòries al Nou Estadi, sense comptar en sumar punts fora de casa, el Nàstic en sumaria 74, mentre l’Huracán comptant que  guanyés tots els altres partits que li queden (Olímpic, Ilicitano, Sant Andreu, Hospitalet i Badalona) podria fer com a molt 74 punts. Amb empat a punts dependria del gol average particular. A la primera volta l’Huracán va guanyar 2-0 al Nàstic, de manera que si els de Vicente Moreno poguessin superar aquesta adversitat, el campionat seria matemàtic guanyant els tres partits de local.

El mig-campista, David Rocha, reconeix que intenten desesperar als rivals com ja ho han aconseguit amb equips com el Lleida o l’Hércules.

 

David Rocha va sumar al camp del Zaragoza B el seu sisè gol de l’any. Després d’un inici espectacular on va anotar quatre gols en sis jornades que van donar 12 punts, el ritme golejador va baixar. Al camp del Sant Andreu va fer el cinquè donant tres punts més i ha tardat dotze jornades en repetir. La lesió al dit del peu li ha condicionat el rendiment golejador.

 

El mig-campista del Nàstic no es vol oblidar dels aficionats. A la Romareda es van tornar a deixar sentir i els jugadors ho agraeixen especialment.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT