Iago Bouzón: “Encara hi ha coses boniques per aconseguir, però hem de gaudir del moment”

bc0c518d-d60a-4706-ac3b-d064a6acf361

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona rep aquest diumenge al Nou Estadi a les 12 del migdia al Còrdova, un dels clars candidats a l’ascens aquesta temporada.

Tot i aquesta etiqueta, l’equip de José Luis Oltra és un dels conjunts de la Liga Adelante, concretament el tercer, que més gols ha encaixat en el que portem de curs. Només un equip empitjora el seus números, el Llagostera i un altre l’iguala, el Bilbao Athletic, els dos en zones de descens a Segona B.

Sobre el conjunt andalús ha volgut parlar un vell conegut ara a les files del conjunt grana. El central Iago Bouzón ha assegurat que tot i la situació que està travessant el Còrdova, no deixa de ser un equip molt rocós. Iago Bouzón també ha parlat de les aspiracions de l’equip més enllà dels 50 punts assolits després del triomf contra el Numancia el passat cap de setmana.

En aquesta línia, Bouzón també ha valorat el bon moment de l’equip, amb 11 partits consecutius sense perdre. El central gallec del Nàstic també ha explicat les sensacions per un jugador que viu un moment d’aquestes dimensions, on ha recalcat la importància de gaudir-lo. Iago Bouzón també ha comentat l’excitació que transmet l’afició per la bona situació de l’equip, manifestat que a ells no els hi influeix.

Dues de les baixes a Numancia van ser Madinda i Aburjania, convocats per les seves respectives seleccions i que aquest divendres tornaran a la dinàmica de l’equip i restaran a disposició de Vicente Moreno.

PUBLICITAT